forskolejobb.se

Kims förskola

Vi söker dig som brinner för utveckling och kvalitetsfrågor och är trygg i din yrkesroll!
Hos oss får du tid avsatt för reflektion och planering, enskilt och i arbetslaget. Tillsammans med kollegor bidrar du till utveckling och kvalité på hela förskolan.

Kims förskola är en av Luthagens äldre förskolor. Vi har varit placerade i hörnet Wallingatan/Dalgatan sedan slutet av 70-talet. Vår styrka är närheten till staden samtidigt som vi ligger i ett lugnt kvarter med parker och natur inom räckhåll.
För precis ett år sedan fick vi flytta in i nyrenoverade och fräscha lokaler. Vi har fått en ny planlösning och jobbar på att hitta det bästa sättet att utnyttja lokalerna. Även vår gård har fått en rejäl ansiktslyftning med nya möjligheter för barnen och oss pedagoger att upptäcka och utforska.
Tack vare statsbidrag har vi möjlighet att dela de yngre barnen i mindre grupper för att skapa en lugn och trygg vistelse på förskolan.

Ditt uppdrag
Som förskollärare har du en ledande roll i förskolan. Du ansvarar för planeringen och genomförandet av undervisningen. Du har ansvar för att följa barnen och planera din undervisning utifrån barnens erfarenheter och intressen. Du är väl insatt i förskolans styrdokument, skollagen och Lpfö-18 och har förmågan att omvandla och förverkliga den tanke som finns i dessa.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Meriterande är pedagogisk dokumentation och handledarutbildning 7,5 hp. Du har erfarenhet av arbete i förskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Uppsala kommuns arbete med pedagogisk dokumentation och av Uppsala kommuns arbete med undervisning i förskola, didaktiska planeringar, learning studys mm. Arbetet kräver att du har mycket god svenska i tal och skrift och kunskaper i Office, Words. Önskvärt är att du även har kunskaper om digitalisering i förskolan och kunskaper i Unikum.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare har du en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Suzanne Söderström rektor 018-727 80 34

Facklig företrädare: Lärarförbundet Göran Blomberg 018-727 24 77

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Kims förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb