forskolejobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Kajutans förskola ligger i stadsdelen söder i Halmstad och är belägen nära både skogen, havet och centrum. På Kajutans förskola har vi två hemvister, Ankaret 3–5 år och Seglet 1–2 år. På Ankaret arbetar sex pedagoger uppdelade i tre par/lärgrupper och på Seglet arbetar 4 pedagoger uppdelade i två par/lärgrupper. Förskolan har plats för 54–56 barn och har eget tillagningskök med egen kock där maten tillagas varje dag.

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare till Kajutans förskola som är uppdragsfokuserad och brinner för barns nyfikenhet och kreativitet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskola in i framtiden där du är en aktiv pedagog som i ett nära samarbete med övriga medarbetare på enheten driver och säkerställer en förskola med hög kvalitet. Kajutans förskola består av två arbetslag där ett arbetslag har det övergripande ansvaret för de äldre barnen och ett som har det övergripande ansvaret för de yngre barnen. Arbetslagen är sedan indelade i par under delar av dagen där varje par har huvudansvar för en mindre grupp barn. Du kommer att befinna dig i flera olika sammanhang där du förväntas bidra till förskolas utveckling och måluppfyllelse, i paret, i arbetslaget och på hela enheten. På enheten utmanar vi varandra kring pedagogiska frågeställningar/ ställningstaganden och ser det som en god grund för fortsatt utveckling både som individ och grupp.

Kvalifikationer

Du har förskollärarexamen/förskollärarlegitimation. Du är drivande i att aktualisera läroplanens mål och intentioner. Ditt deltagande i barnens aktiviteter definieras av att du är medupptäckare och medupplevare, utifrån det analyserar du och skapar förutsättningar för fortsatt progression i både den fysiska och psykiska lärmiljön. Ditt ledarskap som förskollärare innebär att du ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns lärande och utveckling.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Heltid.
Publicerad
2020-11-05
Ansök senast
2020-11-29

Upplysningar

  • Linda Magnusson, Rektor
    Telefon: 0720-84 31 92
  • Lärarförbundet
    Telefon: 035–137997

Ansökan

Referensnummer
C43790 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Förskollärare till Kajutans förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb