forskolejobb.se

Jarlaparkens förskola

Är du förskollärare som är trygg i att leda den pedagogiska verksamheten på förskolan? Har du vilja, engagemang och drivkraft att skapa en förskola med hög kvalitet?
Välkommen till Jarlaparkens förskola!

Jarlaparkens förskola är belägen i centrala Svartbäcken. Förskolan har bra läge mellan stad och natur. Vi har nära till Röbo friluftsområde samt stadens parker och kultur.

Som anställd i Uppsala kommun får du reflektionstid enskilt och i grupp, riktad kompetensutveckling som stödjer utveckling av verksamheten och dig som förskollärare. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag. Du får digitalt arbetsverktyg för dokumentation, i form av lärplatta samt tillgång till dator.

Här kan du läsa mer om Jarlaparkens förskola (https://jarlaparkensforskola.uppsala.se/om_forskolan_Jarlaparken/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget.
Hos oss får du tid för reflektion tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Vi erbjuder även kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation och pedagogiskt utvecklingsarbete.

Du förväntas kunna arbeta under förskolans öppettider, 6.30-18.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Vi ser gärna att du har handledarutbildning. Har du erfarenhet av arbete eller VFU på förskola och av arbete med barn i behov av särskilt stöd ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har god kännedom om förskolans läroplan och om skollagen. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Rosana Morales, rektor, 018-727 89 20

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 77

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Jarlaparkens förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb