forskolejobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad förskollärare som är drivande och ser möjligheter. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar men ska också ha en mycket god samarbetsförmåga. 
Du ska dela vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barns inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta utifrån ett utforskande och projektinriktat arbetssätt där barnens intresse och initiativ ligger till grund. Du har förmåga att utveckla spännande och kreativa miljöer tillsammans med barn och kollegor. Du har också erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att utveckla förskolans verksamhet och synliggöra barnens lärprocesser. 
Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt.
Du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Eller enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   BUN/2019/0085/023

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt schema

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Kathy Andersson

Förskolechef 08-520 735 05 kathy.andersson@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Förskollärare till Hallängens förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb