forskolejobb.se

Tunabersskolans- och Eriksbergsskolans grundsärskola

Har du erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd? Vill du vara med i en fas där grundsärskolan utvecklas?
Välkommen med din ansökan!

Vårt arbetssätt passar dig som tycker om att arbeta i arbetslag och vara delaktig i förbättringar. Som personal har du ett nära samarbete med kollegor och elevhälsans personal där specialpedagog, psykolog, logoped, kurator och skolsköterska arbetar främjande och förebyggande. Du har möjlighet att få handledning av olika professioner i elevhälsan.
Uppsala kommuns grundsärskolor har ett nära samarbete under hela läsåret. Vi avslutar läsåret gemensamt med utvärderingsdagar och kickstartar läsåret tillsammans. Förutom ett nära samarbete med grundsärskolorna samverkar vi med respektive grundskola som vi delar lokaler med.

Här kan du läsa mer om Tunabergsskolans grundsärskola (https://tunabergsskolan.uppsala.se/sarskolan/)
Här kan du läsa mer om Eriksbersskolans grundsärskola (https://eriksbergsskolan.uppsala.se/sarskolan/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i högstadiet på grundsärskolan. Du är med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Dina arbetsuppgifter kan bestå i att undervisa i idrott/motorik och slöjd/estetisk verksamhet. Förutom ansvarig för undervisning samverkar du med övriga lärare och stödjer eleverna under deras skoldag. Om du är musikaliskt kan du komma att få uppdrag på skolan där dessa kunskaper får utrymme. Du samabetar med elevhälsan, rektor, lärare och elevassistenter. Du samverkar med andra lärare och skolor i mottagnade och överlämnande av elever.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Har du specialpedagogisk examen eller är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundsärskola ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av att ha stimulerat, handlett och gett extra anpassningar eller särskilt stöd till elever som har svårigheter, av arbete med digitala verktyg på ett sätt som främjar kunskapsutveckling samt av ämnesövergripande arbete. Det är även meriterande om du har erfarenehet av arbete med simundervisning, undervisning i slöjd eller estetisk verksamhet, arbete i grundsärskolan och/eller arbete med tecken som stöd. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Vi ser gärna att du har kunskaper i Unikum, Widgit Online och Office 365.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Malin Sandlund, rektor, 018-727 50 16

Fackliga företrädare:
Lärarnas riksförbund, Katarina Reineck, 076-798 30 97
Lärarförbundet, Helena Ramund Norén, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till grundsärskolans högstadium

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb