forskolejobb.se

Grindstugans förskola

Är du förskollärare med några års erfarenhet av arbete på förskola? Vill du tillsammans med ett engagerat arbetslag vara med och bygga upp en ny förskola i en av Uppsalas mest expansiva bostadsområden?
Välkommen till Grindstugans förskola!

Grindstugan – en hållbar förskola i en hållbar stadsdel. Den 15 april 2019 öppnade Grindstugans förskola i Rosendal. När förskolan är i full drift kommer den att ha cirka 100 barn som delas upp i mindre grupper.
Grindstugan är en arkitektritad förskola som skiljer sig från mängden, då den byggts med miljö och hållbarhet i fokus. Det gäller alla delar från utformningen av lokalerna med mycket ljusinsläpp och giftfria material, till huset med sedumtak på och växter som ska ta hand om dagvattnet. Vi har Kronparksskogen som närmsta granne och nära till Stadsskogen.
Förskolan har ett eget tillagningskök. Maten tillagas av en kock från Måltidsservice.

Här kan du läsa mer om Grindstugans förskola (https://grindstugansforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, ditt kunnande och engagemang. Du samarbetar med övriga pedagoger så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten är du delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Vi erbjuder schemalagd tid för reflektion tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Du erbjuds även kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation och pedagogiskt utvecklingsarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och några års erfarenhet av arbete på förskola. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har god datavana.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god ledarskapsförmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Per Forsberg, rektor, 018-727 72 60

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Grindstugans förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb