forskolejobb.se

Förskollärare till Gnosjö Kommun

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Förskollärare till Gnosjö Kommun

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Gnosjö Kommun har förskolor i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp, Marieholm, Nissafors och Åsenhöga med ungefär 500 inskrivna barn och ett drygt hundratal medarbetare. Vi arbetar utifrån Lpfö 18 och efter de unika förutsättningar som finns vid varje förskola och avdelning.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är inspirerad och vill vara med och bidra till det dagliga arbetet och utvecklingen på någon av våra förskolor. Du är engagerad och utgår från barnens förutsättningar när du tänker kring förskolemiljön och förskolans verksamhet.

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för verksamheten på förskolan tillsammans med arbetslaget. Arbetet bedrivs utifrån förskolan läroplan, Lpfö 18 där barnens behov och inflytande är grunden.

Vi ser nya möjligheter varje dag och vill arbeta för att barnen ska få vara med om spännande upplevelser i vardagen. Verksamheten ska formas utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt så att den ger möjlighet till kreativitet och utforskande.

Vi söker dig som medvetet arbetar med barnet i centrum och samtidigt driver förskolans arbete framåt.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ställer inga krav på dokumenterad erfarenhet av arbete i förskola eller annat pedagogiskt arbete men ser givetvis detta som något positivt. Vi ställer stora krav på din mognad och personliga lämplighet då vi jobbar med barn och att skapa möjlighet för barns trygghet och utveckling.. Vi ser att du har förskollärarexamen och förskollärarlegitimation.
Vi ser det som positivt om du har med dig sådan utbildning eller erfarenhet som främjar barnens utveckling och lärande,


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2020-01-01 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 16


Andra uppgifter

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Arbetsgivarens referensnummer: A906547

Upplysningar

Gunilla Andersson
Teamchef/rektor
0370 - 33 11 56

Anna Ejeson
Rektor
0370 - 33 33 20

Merja Mattsson
Rektor
0370 - 33 33 65

Susanne Millberg
Rektor
0370 - 33 33 03

Åsa Gabrielsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 22

 

Dela detta jobb

Förskollärare till Gnosjö Kommun

Gnosjö kommun