forskolejobb.se

logga

Förskollärare till Frötuna

Ansök nu

Förskollärare till Frötuna

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi behöver dig till vår förskoleklass på Frötuna skola! Vi erbjuder en skola och arbetsplats med en personlig känsla och idyllisk omgivning. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare på Frötuna skola kommer du att arbeta både i förskoleklass och på fritidshemmet. Dina arbetsuppgifter består till en del av att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i förskoleklass. Du arbetar nära dina kollegor där ni tillsammans skapar förutsättningar för att utveckla eleverna såväl socialt som kunskapsmässigt. Du har en viktig roll för våra yngsta elever där du skapar trygghet och lägger grunden till elevens skolgång. Utanför skoltid kommer du även stödja fritidshemmets verksamhet och utgöra en del i deras arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarexamen. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare. Som person är du glad, kreativ och flexibel. Du är stolt över ditt yrke och motiveras av att få vara en del av barnens utveckling. Vi ser även att du är lyhörd med god samarbetsförmåga. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera och skapa trygghet för eleverna i deras lärande.

Om arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola som har dryga 240 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

Anställningsform visstid, vikariat.

Tillträde snarast tom 220615.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-13

Sista ansökningsdag:

2021-09-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se, 0176-284101

Lärarförbundet

Lars Dalquist-Öhlén, lars.dahlquist-ohlen@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Frötuna

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret