forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förskollärare till förskolorna Lekbacken och Grönkullen

Företag Alvesta kommun
Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Förskollärare till förskolorna Lekbacken och Grönkullen

Om arbetsplatsen

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Lekbacken och Grönkullen är två av fyra förskolor som tillhör förskoleområde Väster i centrala Alvesta. På Lekbacken arbetar vi i åldershomogena/åldersnära grupper och utifrån gemensamt projekt som sträcker sig över läsåret.
På Grönkullen arbetar vi i åldersnära grupper.

För närvarande arbetar vi med utgångspunkt i barnens intresse och nyfikenhet utifrån projektet "Hållbar framtid Språklig resa genom mångfalden hos nutidens och framtidens barn".
Hos oss på område Väster arbetar vi aktivt med att utveckla verksamheten och oss själva, framförallt genom det kollegiala lärandet som sker i såväl de spontana mötena som i organiserade gruppkonstellationer.

Dokumentation och det systematiska kvalitetsarbetet är motorn i verksamheten. De används som verktyg för att synliggöra och utveckla lärprocesser som sker i verksamheten, samt för att planera, genomföra och utvärdera undervisning och aktiviteter. Detta är enligt oss på område Väster viktiga och grundläggande förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda en förskola av god kvalitet en förskola som vi kan vara stolta över!

Är du en ambitiös och driven pedagog som brinner för arbetet i förskolan och som vill vara med och utveckla utbildningen tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen att söka tjänsterna!

Arbetsuppgifter

Du arbetar i barngrupp och är delaktig i olika grupper som syftar till att utveckla verksamheten.
Du förväntas driva och delta i arbetet med att utveckla arbetet utifrån läroplanens mål och riktlinjer, tillsammans med övrig personal på område Väster.

Område Väster genomsyras av ett tillsammanstänk. Hos oss är gemenskapen och det kollegiala arbetet viktigt och för oss är det en självklarhet att vi alla delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Alla är viktiga pusselbitar i verksamheten. Vi har kompetent personal, kompetenta barn och kompetenta vårdnadshavare!

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:
Lekbacken, omgående men senast 2023-01-09.
Grönkullen, 2023-01-09

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-07

Referensnummer: A1007574/8

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Kontakt

Kontaktperson

Carina Jakobsson
Rektor
0472-154 83
carina.jakobsson@alvesta.se

Pernilla Andersson
Tf bitr. rektor
0472 – 153 08
pernilla.andersson@alvesta.se

Övrigt

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till förskolorna Lekbacken och Grönkullen

Alvesta kommun