forskolejobb.se

Förskollärare till förskoleklass, Bjälbotullskolan F-5, vikariat

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass, Bjälbotullskolan F-5, vikariat

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara en del av ett välfungerande team, där vi strävar efter att skapa dom bästa förutsättningarna för våra elever?

Bjälbotullskolan är en av två F-5 skolor i Skänninge. Skolorna har en nära samverkan med varandra. På vår skola går det cirka 165 elever och av dem är 130 elever inskriva i vår fritidsverksamhet. Fritidsverksamheten är uppdelad i tre avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du är tillsammans med en rutinerad kollega ansvarig för undervisningen i förskoleklass. Dina arbetsuppgifter är att leda, motivera och stimulera eleverna i deras utveckling och därutöver också bland annat arbeta med elevvårdsärenden som innebär kontakter med elever och vårdnadshavare.

Du ingår i ett arbetslag i årskursen F-2 där du är med och utvecklar undervisning och verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen/legitimation som förskollärare eller grundlärare F-3. Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning i förskoleklass. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och arbeta med komplexa frågor.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och ett introduktionsår med mentor för dig som är nyexaminerad.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare till förskoleklass, Bjälbotullskolan F-5, vikariat

Mjölby kommun