forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till förskoleklass

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-04

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2019 en förskollärare till förskoleklass. Vi är inte den bästa skolan - men vi är en bit på väg!
Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 680 elever. Vi vill vara möjligheternas skola och tror på att våra elever kan bli vad de vill. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. På vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Våra elever kommer från olika skolbakgrund, men vi övertygade om att de förtjänar de bästa pedagogerna. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. Hos oss kan du göra skillnad!

Som utbildad förskollärare kommer du bl a att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår skola. Vi vill att du ska vara ledande i arbetet med att utveckla Grönkullaskolans förskoleklass.

Dina arbetsuppgifter kommer vara som förskollärare i förskoleklass under skoltid och arbete på fritids under eftermiddagen. Som förskollärare kommer du att tillsammans med kollegor och fritidspersonal planera undervisningen för förskoleklass samt för F-2 fritids.

Vi vill att du ska ha förskollärarlegitimation, kan vara kombinerat med lärarlegitimation med annan behörighet. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.
Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående och kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning 100 %.  Tillträde 12 augusti, 2019 ansök senast den 30 maj, 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

 

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till förskoleklass

Sundbybergs stad