forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till förskoleklass

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklass

Sollentuna kommun

Välkommen till oss på Tegelhagens skola!

Vi söker en förskollärare till våra förskoleklasser 

Tegelhagens skola ligger är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 670 elever i årskurs F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik. I januari flyttade vi in i en toppmodern ny skolbyggnad. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Alla våra elever har tillgång till en egen lärplatta eller dator. Skolan arbetar aktivt för att utveckla det pedagogiska arbetet och under det senaste läsåret har hela skolan varit engagerad i ett utvecklingsarbete med syfte att öka tillgängligheten för samtliga elever.

På skolan finns ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar tre speciallärare, skolsköterska, skolpsykolog, kurator, syv, två biträdande rektorer, en skolutvecklare och rektor samt ett samarbete med Sollentuna kommuns skol- och familjeteam. Skolan är Olweuscertifierad, vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande antimobbningsarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i förskoleklass tillsammans med en förskollärare, lärare och fritidspedagoger. Du kommer också tillhöra ett större arbetslag för fritidshem F-3. Under skoltid arbetar du i förskoleklass och på eftermiddagen arbetar du i fritidsverksamheten. Samverkan mellan skola och fritids är viktigt och du medverkar till att skapa ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare. I förskoleklass arbetar vi med Bornholmsmodellen samt ASL-arbete och ser lärplattan som ett naturligt verktyg i undervisningen. 

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad förskollärare. 

Du har god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och är trygg i din roll. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad, tydlig som ledare  och vill arbeta i team i förskoleklass och fritidshem. Kollegialt lärande ser du som en framgångsfaktor, både för dig och verksamheten.

Du har förmåga att uppmuntra och inspirera och är tydlig och strukturerad. Du tycker om att samarbeta och har en helhetssyn för verksamheten.  Du tycker det är berikande och roligt att arbeta med elevers utveckling och är väl införstådd med förskoleklassens verksamhetsmål. Du verkar för tillgänglighet och för att skapa en god lärandemiljö för alla elever. Då en av profilerna på skolan är utomhuspedagogik är det meriterande om du har erfarenhet av detta.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/384
Kontakt    
Eva Ulmander Eriksson, 073-9152090
Publicerat    2020-11-10
Sista ansökningsdag    2020-11-30

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till förskoleklass

Sollentuna kommun