forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till förskolan Tranängen

Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Förskollärare till förskolan Tranängen

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Vill du ha roligt på jobbet och dessutom arbeta i en kommun som satsar på förskola och skola, då ska du söka till oss!

Vi bygger en ny förskola i Hallsberg, förskolan Åkerön. Fram tills att den står klar har vi utökat förskolan Tranängen med två avdelningar. Det innebär att du som söker har möjlighet att arbeta på förskolan Åkerön när den står klar. Vi beräknar att Åkerön startar upp under våren-24.

Hos oss får du möjlighet att utveckla utbildningen och din profession tillsammans med många andra drivna förskollärare. Vårt förhållningssätt präglas av att vi är medforskande, tillåtande och lyssnande pedagoger. Ett projektinriktat arbetssätt med pedagogisk dokumentation som kompass ser vi som framgångsfaktorer för alla barns utveckling och lärande. Det är viktigt att utbildningen är intressant, meningsfull och rolig. Vi arbetar med att skapa innehållsrika och inbjudande undervisningsmiljöer som ger plats för lek, kreativitet och utforskande.

Vi arbetar för likvärdig utbildning, oavsett förskola eller avdelning, alla barn ska få en kvalitativ utbildning med barnets bästa som utgångspunkt. Det innebär att alla barn ska få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen. Vi bidrar till att ge barnen en god självkänsla och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande.

Som förskollärare i Hallsberg får du 8 timmars reflektion per arbetslag/veckan som fördelas både enskilt och med arbetslaget.  Vi är måna om att pedagogerna får kompetensutveckling/fortbildning, det kan bland annat ske genom kollegialt lärande, föreläsningar och nätverksträffar, samt fem kompetensutvecklingsdagar per läsår. Du får självklart arbetskläder inne/utomhus och egen Ipad.  

Vi söker dig som:

  • är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande miljöer.

  • ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.

  • ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.

  • har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.

  • i ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati.

  • är en del av utbildningen som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

  • är utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.

  • är väl förtrogen med styrdokumenten

  • kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Övrig information:

Tillträde till tjänsten 1 januari eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 2022-11 -30.

Varmt välkommen att söka tjänsten!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi undanber oss alla kontakter av annonserings- eller rekryteringsföretag i samband med denna annons.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Helena Finnman

Rektor

0582-685004

helena.finnman@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Förskollärare till förskolan Tranängen

Hallsbergs kommun