forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till förskolan i Karlsborgs kommun

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Förskollärare till förskolan i Karlsborgs kommun

Arbetsplatsen

I Karlsborg finns det fyra fantastiska förskolor utspridda i kommunen; Myran, Kompassen, Vätterskolan och Kvarnbäcken. Samtliga förskolor har närhet både till natur och vatten, vilket vi tar väl tillvara på. Mycket av vår undervisning bedrivs utomhus på våra fantastiska gårdar eller genom utforskande i närmiljön. Varje förskola fokuserar extra på ett prioriterat mål som genomsyrar utbildningen på respektive förskola. Barns inflytande är viktigt för oss så dagarna, liksom barnens lärmiljöer, utformas mycket efter barnens intressen, behov, lust och nyfikenhet.

Vi erbjuder dig som anställd pedagogiska måltider utan kostnad, arbetskläder (vinterjacka, vindjacka och vindbyxor), friskvårdsförmån samt kontinuerlig kompetensutveckling. Som nyanställd erbjuds då också en mentor.

Arbetsuppgifter

 • Du ser dig som en medforskande pedagog och upptäcker tillsammans med barnen.

 • Du ska ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt samt förmåga att möta varje barn utifrån sina förutsättningar.

 • Fånga barnens nyfikenhet och lust att lära genom att skapa inspirerande och utmanande lärmiljöer tillsammans med barnen.

 • Genom dokumentation, reflektion och analys utvärdera och utveckla förskolans verksamhet. 

 • Vågar prova nya arbetssätt, vara pedagogiskt drivande, lösningsinriktad och sätta barnens behov och möjligheter i centrum. 

 • Du ska skapa goda relationer med vårdnadshavare och i arbetslaget ska du vara en person som skapar och bidrar till goda relationer samt till ett positivt arbetsklimat. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • är utbildad förskollärare och har legitimation 

 • har barnen i fokus

 • ser reflektion och dokumentation som ett verktyg för att undervisa och utveckla barns lärande

 • arbetar och medverkar till kollegialt lärande

 • har lätt för att samarbeta

 • har goda kunskaper i det svenska språket 

Utdrag ur belastningsregistret för förskola/skola är ett krav.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Rekrytering och anställning kommer att ske löpande. 

Läs mer om Förskolor i Karlsborgs kommun - Karlsborgs Kommun 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

 

Dela detta jobb

Förskollärare till förskolan i Karlsborgs kommun

Karlsborgs kommun