forskolejobb.se

Espedalens förskola ligger bredvid Espedalsskolan i centrala Ronneby och består av fyra avdelningar.
Vi söker nu förskollärare till Espedalens förskola, vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus.
Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare,

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Tillsammans med övriga kollegor ska du med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus, skapa en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Du är väl insatt i förskolans styrdokument. Du delar ett övergripande ansvar för planering, genomförande, uppföljningar och utvärderingar av den pedagogiska verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som en legitimerad och behörig förskollärare eller innehar annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person ska du vara:
- professionell i din yrkesroll
- flexibel och bra på att samarbeta
- trivs med ditt yrkesval
- har stor lust att utvecklas och lära mer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor.

Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förskollärare till Espedalens förskola

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb