forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till Elmsta förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Förskollärare till Elmsta förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer. 

Om tjänsten

 Elmsta förskola växer och söker en förskollärare som tillsammans med oss vill skapa en stimulerande, inspirerande och trygg utbildning för våra barn! Vi erbjuder kontinuerliga arbetslagsreflektioner, PUT-tid, friskvård, pedagogiska luncher samt arbetskläder i viss mån. Arbetslagen består av barnskötare och förskollärare och förskolan har en arbetslagledare som sitter med i förskoleområdets ledningsgrupp. Vi arbetar projektinriktat och dokumentationen sker via Unikum.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och trygg i din förskollärar-roll. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget samt övriga kollegor på förskolan vill du skapa de bästa förutsättningarna för barnen att lära sig, förundras och nyfiket undersöka stora som små händelser. Du har ett förhållningssätt som speglar läroplanens värdegrund och du har en vilja att skapa goda relationer med vårdnadshavarna. Du håller dig uppdaterad på strävansmålen i läroplanen samt nya forskningsrön som är av intresse för vår verksamhet. Du ska självklart ha förskollärarlegitimation.

Kvalifikationer

 Erfarenhet är inget krav, däremot förskollärarlegitimation. Har du intresse för naturvetenskap, drama eller musik är det ett extra plus i kanten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi använder oss av teckenstöd samt bildstöd, i varierande utsträckning utefter barnens behov. Du bör känna dig bekväm i att arbeta med digitala verktyg (pc, I-pads).

Om arbetsplatsen

 Elmsta förskola är den största förskolan i området och består idag av 5 hemvisten, ca 75 barn. Övriga förskolor i samma område är: Björkö-Arholma förskola, Söderbykarls förskola samt Grisslehamns förskola. Vi har ofta APT, kvalitetsdagar, fortbildning ihop och vid dessa tillfällen håller vi till på Elmsta förskola. Varje förskola har en arbetslagledare som sitter med i ledningsgruppen och vi har möten ca 1 gång/månad. Jag som chef strävar efter att vara ute i verksamheterna och vara en tillgänglig, närvarande ledare.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till Elmsta förskola

Norrtälje kommun