forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till Bygatans förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Förskollärare till Bygatans förskola

Sollentuna kommun

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att fortsätta utveckla en lärande organisation som tar sin utgångspunkt i barns nyfikenhet och utforskande? Bygatans förskola söker en nyfiken och engagerad förskollärare. Tillsammans med oss är du med på en spännande resa som tar sin utgångspunkt i att varje barn, varje dag, ska möta en spännande, rolig, utmanande och lärorik verksamhet full av glädje och förundran! Bygatans förskola är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer Vi har idag fyra avdelningar som är delade i 2-4 arbetsgrupper och ca 120 barn inskrivna i verksamheten.

Kvalifikationer

Du är pedagogiskt ansvarig på en av förskolans fyra avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Tillsammans med övriga förskollärare är du en viktig person i det utvecklingsarbete som pågår på förskolan. På vår förskola pågår ett spännande utvecklingsarbete. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och verksamheten utifrån tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Arbetet utgår från övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld samt att växa och lära. Vår förskola är en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats.

Vi söker dig som: - har förskollärarutbildning och vill arbeta i en lärande miljö med nyfikenhet och utforskande i fokus - har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan - har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation - är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar - har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet - har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter snarare än hinder. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn med särskilda rättigheter.

Vi erbjuder

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär
- en miljö som är tillåtande, utmanande, kreativ och där det finns utrymme att utvecklas
- en plats där alla barn får möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och är medaktörer i sitt eget
lärande
- kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov
- pedagogisk lunch
- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2020-08-05
Löneform    individuell lönesättning
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50-75%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/259
Kontakt    
Siv Kevin, 073-915 25 90
Publicerat    2020-06-23
Sista ansökningsdag    2020-07-10

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till Bygatans förskola

Sollentuna kommun