forskolejobb.se

Förskollärare till Brommagatans förskola!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Förskollärare till Brommagatans förskola!

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

S:t Jörgens förskolor består av Brommagatans förskola, Hamiltons förskola, Nicandersgatans förskola och Vikingsbergs förskola . Vi ser oss som en enhet!

Bommagatans förskola består av två avdelningar med barn i åldrarna 1-3år och 3-5 år. Förskolan ligger centralt i Helsingborg nära till parker, strand, skog och stadskärna med Dunkers kulturhus som en viktig mötesplats.

Vår värdegrund är: Våga språnget - Vinn Världen! Tillsammans utvecklar ett Reggio Emilia-inspirerade arbetssätt med en gemensam barnsyn i ett demokratiskt sammanhang. Välkommen att vara i ständig process och kontinuerlig dialog om förskolans uppdrag och undervisning med en tydlig koppling till den forskning som bedrivs inom området.
Tillsammans kan vi!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och driva ett arbete med en vision om en hållbar framtid där barnen tillsammans med oss får sätta spår, ha ett rikt inflytande och uppleva att de är viktiga världsmedborgare? Vi söker nu dig som vill ta dig an det spännande uppdraget som förskollärare hos oss!

Här möter du en stark organisation, med förskolechef, pedagogista och ateljerista som tillsammans med dig och dina kollegor driver utveckling och lärprocesser framåt. Vi omvärldsbevakar och är nyfikna på ny forskning och litteratur. Vi satsar på riktad kompetensutveckling, både internt och externt, kopplat till förskolornas gemensamma projekt.

Du blir delaktig i att utveckla förskolans utbildning och undervisning med fokus på gruppens och varje barns utveckling och lärande. Vi synliggör barnens utveckling med pedagogisk dokumentation som verktyg.

Som förskollärare är du nyfiken på barnens olika tankar, frågor och fantasier och driver en hållbar utveckling. I vår verksamhet kommer du tillsammans med ditt arbetslag skapa pedagogiska lärmiljöer både ute och inne som möjliggör för barnen att utveckla sin hundraspråklighet, sin fantasi och gruppens olika projekt.

Vi ser familjer, barn och pedagoger som lika viktiga delar där vi tillsammans är betydelsefulla!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du aktuell arbetslivserfarenhet som förskollärare ses det som meriterande med det är inget krav. Om du nyligen har tagit examen är du givetvis även intressant för oss.

Du är intresserad av och har kunskap om Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Du kan och vill arbeta med olika estetiska uttrycksformer och möjliggör att varje barn får möta och uttrycka sig med många olika språk.

Det är viktigt att du har ett nyfiket, lyssnande förhållningssätt och arbetar med pedagogisk dokumentation för att fördjupa och synliggöra barnens lärande i gruppen. Du behärskar digital teknik och använder den på ett naturligt sätt i arbetet med barnen.

Glädje och kreativitet ser vi som viktiga delar i vårt arbete. I din roll som förskollärare leder du dig själv tillsammans med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Kom till oss och arbeta för en hållbar framtid!

Varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Brommagatans förskola!

Helsingborgs stad