forskolejobb.se

logga

Förskollärare till Alneskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Förskollärare till Alneskolan

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.
Alneskolan ligger centralt belägen med skog, berg och hav inpå knuten. Skolan kännetecknas av elever, föräldrar och pedagoger som gemensamt jobbar för att skapa en trivsam skola. Du får möjlighet att arbeta med kreativa och inspirerande kollegor. 

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet i förskoleklassen tillsammans med övrig personal utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Som förskollärare kommer du ha en viktig roll i förskoleklassens dagliga verksamhet där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats i förskoleklassen.

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla.

I ditt arbete ingår även att jobba på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och därmed behörig för legitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/411

Kontakt    
Marianne Hägglund, rektor, 0660-26 54 85

Facklig företrädare    
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
 

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Alneskolan

Örnsköldsviks kommun