forskolejobb.se

Förskollärare, Tallgården och Vallens förskolor

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Förskollärare, Tallgården och Vallens förskolor

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2200 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara en del av vårt kollegiala team, där barns delaktighet och inflytande blir på riktigt viktigt?
Tallgården och Vallens förskola ligger centralt i Skänninge med närhet till pendeltåg och består av 3 avdelningar vardera.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du är intresserad av att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare samt skapa en lärorik, trygg och lustfylld förskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år, förskola. Som pedagog har du en positiv människosyn och besitter en stor social kompetens med god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk. Du är öppen för förändringar, är flexibel och tar egna initiativ. Du är medveten om ditt ledarskap och har ett professionellt förhållningssätt. Du är engagerad och ser det kompetenta barnet och har tillit till barnets kompetenser. Du har en god förmåga att organisera, prioritera och strukturera. Du har ett engagemang i att driva både din egen och förskolans utveckling framåt.

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor. Som nyexaminerad förskollärare får du delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer och får arbeta i en organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamhet och arbetssituation. Ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare, Tallgården och Vallens förskolor

Mjölby kommun