forskolejobb.se

Förskollärare, Sörby förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Förskollärare, Sörby förskola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och starta upp utbildningen på vår nybyggda förskola Sörby som öppnar under år 2020?

Sörby förskola är just nu under uppbyggnad och beräknas vara klar i maj år 2020. För att möta barnomsorgsbehovet i Mjölby kommun behöver vi starta upp utbildningen tidigare. Därför kommer vi att öppna några avdelningar på Skogslunds förskola redan i januari år 2020, för att senare flytta in i Sörby.

Sörby förskola ligger i ett nybyggt villaområde i Mjölby tätort, med närhet till fin natur. Förskolan kommer att ha åtta avdelningar anpassade efter de nya riktlinjerna som Skolverket angett samt matsal och ateljéer med olika temainriktningar. Vi söker nu dig som vill vara med från grunden och starta upp denna förskola tillsammans med fler kompetenta pedagoger, med barnens bästa i fokus och läroplanens grundläggande värderingar som vägvisare.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar efter aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar undervisningen och utbildningen tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare samt en lärorik, trygg och rolig förskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de yngre åldrarna 1-5 år, lärare/förskollärare.

Som person är du engagerad och strukturerad i ditt arbetssätt, du besitter stor social kompetens, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ, ser möjligheter istället för hinder och har det kompetenta barnet i fokus.

Vi erbjuder dig ett positivt arbetsklimat med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla kommunens förskolor. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka både förskolans utbildning och din egen arbetssituation. Som nyexaminerad förskollärare får du delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare, Sörby förskola

Mjölby kommun