forskolejobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Rundgården är en mångkulturell förskola med 5 åldersindelade avdelningar. Förskolan ligger på Sörse med omedelbar närhet till Mariedalsskolan och skogen.

Pedagogerna har under hösten börjat arbeta projektinriktat utifrån barnens intressen, under ett övergripande tema. De har även påbörjat ett arbete med att skapa lärmiljöer som stimulerar och utmanar barnens undersökande och lärande.

Pedagogerna skickar hem veckodokumentation till föräldrarna där de beskriver sitt arbete i de olika projekten.

Förskolan är med i skolverkets projekt Levande läsning, där fokuset detta läsåret är, Naturvetenskap, teknik och språkutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i barngrupp tillsammans med kollegor med ett förhållningssätt där man har tro på det kompetenta barnet. Att som vuxen vara närvarande, medforskande och aktiv i samspelet med barnen i deras lekar och utforskande.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare.

Vi söker dig som är nyfiken, nytänkande, flexibel och kreativ, vi ser gärna att du är intresserad av pedagogiska diskussioner och möten med andra pedagoger.

Vi vill att du har ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet och att du som vuxen är närvarande, medforskande och aktiv i samspelet med barnen i deras lekar och utforskande.

Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i förskolan och från att arbeta utifrån ett Reggio Emilia-inspirerat förhållningssätt.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Förskollärare, Rundgårdens förskola

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Dela detta jobb