forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förskollärare Reftele-Ås

Ansök nu

Förskollärare Reftele-Ås

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Reftele/Ås förskole område består av tre enheter Nyckelpigan och Skattkistans förskolor i Reftele och Ängslyckans förskola i Ås. Under förutsättningar att erforderliga beslut fattas söker vi en förskollärare. Tjänsten är fördelad inom området men största delen är man placerad på Skattkistan förskola som består av tre avdelningar. Förskolan har ljusa och fräscha lokaler och ligger i samhällets centrum. Lust att lära, rätt att lyckas är en vision i vårt område.

Arbetsuppgifter

Du har som förskollärare, tillsammans med de övriga i arbetslaget, fokus på hur undervisning, förhållningssätt och lärmiljö på bästa sätt kan utmana barnen till att utforska och söka kunskap. Tillsammans utvecklar ni också utbildningen utifrån de styrdokument som finns. Genom att vara nyfikna på barnens intressen, tillvägagångssätt och lärprocesser fångar ni upp frågor, tankar och idéer som leder till korta eller långvariga projekt. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift eftersom dokumentation av arbetet bedrivs i digital plattform.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, med förmåga att skapa goda relationer med dem du möter på din arbetsplats. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt där du lyssnar in barnens tankar och åsikter i ditt arbete.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Förskollärare Reftele-Ås

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen