forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FÖRSKOLLÄRARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN SIGTUNA

Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

FÖRSKOLLÄRARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN SIGTUNA

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergförskolan Sigtuna startade i augusti 2021 i nybyggda lokaler i Sigtuna stadsängar. Förskolan har 4 tvillingavdelningar förlagda i två plan. Vi har en stor ateljé där barn och pedagoger kan skapa tillsammans. Vi har en fin förskolegård i direkt anslutning till skogen och närhet till ett fantastiskt fint naturområde. Vi växer hela tiden och söker därför nya medarbetare.

Uppdraget att vara förskollärare och därmed stå i ledningen för en avdelning inom en Raoul Wallenbergförskola är ytterst spännande, utmanande och utvecklande. Vi har mycket höga förväntningar på våra förskollärare och fokus ligger både på pedagogiskt och karaktärsmässigt ledarskap. Våra förskollärare ska vara goda föredömen i att leva upp till våra fyra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi förväntar oss att förskolläraren är en god ledare för barn och medarbetare på avdelningen. Inom RWS pågår ett målmedvetet utvecklingsarbete som drivs av våra förskollärare och därför förväntas förskolläraren vara aktivt drivande i vår offensiva skolutveckling både på förskolan och i koncernen.

Vem är du?

Vi söker således engagerade och hängivna förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad för varje enskilt barn i förskolan. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har förmågan att möta barnen individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med barn och vårdnadshavare, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare samt kollegor. Du kan även vara nyexaminerad för att söka tjänsten.

Vi erbjuder dig:

·         Friskvårdsbidrag

·         Fyra planerings/utvärderingsdagar per år

·         Fria, pedagogiska luncher

·         Arbetskläder

·         En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders inledande provanställning och med tillträde i augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 17 juni 2022 vill vi ha din ansökan. Rekrytering sker dock fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsterna som förskollärare inom RWF Sigtuna är du välkommen att kontakta rektor Anna Enell på e-post anna.enell@rws.se eller tfn 073-029 83 27.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logo
FÖRSKOLLÄRARE RAOUL WALLENBERGFÖRSKOLAN SIGTUNA

Workspace Recruit