forskolejobb.se

Förskollärare Munka Ljungby

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Förskollärare Munka Ljungby

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Arbetsuppgifter

Munka Ljungby är beläget strax öster om Ängelholm och är ett samhälle som ständigt växer. Det finns två skolor och sex förskolor med tjugotre avdelningar. Förskolorna hämtar mycket inspiration från Reggio Emilias filosofi. Pedagogisk dokumentation och aktionsforskning är viktiga verktyg i det systematiska kvalitetsarbetet. I projektform och intressanta lärmiljöer undersöker barn och vuxna omgivningen. En pedagogista och en språkpedagog är några av de stödpersoner som är knutna till förskolorna. Sedan 2015 är förskolorna utsedda till Övningsförskolor vilket innebär ett nära samarbete med Halmstad högskola. Alla förskollärare erbjuds till exempel handledarutbildning och workshops som stöd för att ta emot studenter. 

Lunnagården 
En förskola med stort fokus på språk och kommunikation. Arbetar med att utveckla förskolan med hjälp av exempelvis läslyftet och TAKK (tecken som alternativ kommunikation).

Lunnamöllan 
Denna förskola strävar efter att barnen på olika sätt ska få uppleva naturen genom att använda utemiljön och vad den har att erbjuda på olika sätt i sina projekt. Arbetar med Grön Flagg.

Munkabyn 
Upplev äventyret med att jobba mot en Hållbar framtid där medaktiva pedagoger med närvaro och engagemang tillsammans med barnen undersöker världen. Deltar i läslyftet.

Munkalyckan 
En förskola med fokus på Reggio Emilia där lärmiljöer, förhållningssätt och pedagogik är centrala begrepp.

Möllebacken 
Den lite mindre förskolan med fokus på att fånga barns lärprocesser med hjälp av lärmiljön och 100-språklighet kopplat till Reggio Emilias filosofi. Arbetar med Grön Flagg.

Tallbiten
En nystartad förskola med fokus på hälsa och måltidspedagogik.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen. 

Våra förväntningar på dig är att du innehar ett förhållningssätt som bidrar till öppenhet och helhetstänk, att du ser möjligheter och är nyfiken på att utveckla förskolan utifrån våra bärande idéer tillsammans med barn, familjer och kollegor. 

Du är välkommen att besöka våra förskolor. Ta kontakt med rektor på förskolan. 

Anställningens omfattning

Omfattning: 75-100 %

Tillträde: 2020-01-07

Under ansökningstiden har vi löpande intervjuer. 

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:74/19

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-09-30

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Ängelholm

Yrkeskategori
Lärare i förskola/Förskollärare

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Läs mer
Toftaskolan

Kontaktpersoner

Diana Danielsson
Rektor 0431-46 84 40
diana.danielsson@engelholm.se

Maria Hidestål
Rektor 0431-46 84 36
maria.hidestal@engelholm.se

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via Kundtjänst.
0431-870 00

Dela detta jobb

Förskollärare Munka Ljungby

Ängelholms kommun