forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag

Ort
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag

Är du en skicklig förskollärare som vill vara med och driva förskolans kvalitetsarbete framåt. Som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag kombinerar du arbete i barngrupp med strategiskt utvecklingsarbete tillsammans med din rektor. Vi söker dig som är målmedveten och vill göra skillnad på riktigt.

Nu söker vi dig som har förskollärarlegitimation och drivs av utvecklingsfrågor där barnens förutsättningar för lärande alltid är i fokus. Du ser möjligheter, är lösningsfokuserad och undervisningen är alltid en central del i ditt uppdrag och sker både planerat och spontant. Du har en förståelse för hur ditt förhållningssätt påverkar barnens lärande och trivsel på förskolan. Deras intressen och erfarenheter är utgångspunkten i din undervisning.

Förutom att leda barnen i deras fortsatta utveckling och lärande trivs du med att leda kollegor och skapa forum för kollegialt lärande utifrån identifierade utvecklingsområden.

Nu har du möjlighet att söka tjänsten som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag inom förskoleområde, Malmbäcks förskolor samt Egnahems förskola i Nässjö där din placering kommer att vara. På alla förskolor i kommunen pågår ett utvecklingsarbete kring språk och kunskapsutvecklande arbetssätt, vilket är en del i att skapa likvärdiga förutsättningar för alla barn i deras fortsatta utbildning.

För att identifiera framgångsfaktorer och utvecklingsområden i utbildningen har en dokumentationsmall för det systematiska kvalitetsarbetet arbetats fram för alla förskolor i Nässjö Kommun. Som stöd i det i det systematiska kvalitetsarbetet och även i undervisningen har all tillsvidareanställd personal en egen lärplatta. Arbetet med digitala verktyg är under ständig utveckling. Här kommer du tillhöra en utbildning där du får möjlighet att utveckla dina idéer vara en förebild för kolleger.

För mer information: https://nassjo.se/

Arbetsuppgifter:

I arbetet som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag får du arbeta som förskollärare och samtidigt ha ett utvidgat ansvar att driva och hålla i utvecklingsprocesser på förskoleområdet.
Arbetet sker genom ett kollegialt lärande med förskolans personal med syftet att utveckla en lärande organisation.
Har du känsla för att skapa tillitsfulla relationer och vara en pedagogisk förebild. Då kan det här jobbet vara något för dig. Vi söker en legitimerad förskollärare som brinner för att stötta arbetslagen, så att barn i området får vara del av ett lustfyllt sammanhang där de utmanas i sitt lärande.

Tillsammans med rektor beslutas var och hur din kompetens skall tas tillvara. Som förskollärare och med utvidgat utvecklingsuppdrag arbetar du med olika barngrupper tillsammans med förskolornas pedagoger genom att handleda, ge feedback och sprida dina kunskaper och erfarenheter. Du är en god förebild bland förskolornas pedagoger och är den som inspirerar och motiverar. På rektors uppdrag driver du utveckling för att säkerställa att förskolorna håller en hög pedagogisk kvalitet.

För uppdraget utgår ett särskilt lönepåslag.
Som tillsvidareanställd i kommunen ingår förmåner såsom ett digitalt verktyg, arbetskläder för utomhusbruk och friskvårdsbidrag. Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år.

Kvalifikationer:

Du är en legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar samt besitter en god initiativförmåga. Du arbetar nära barnen och är inlyssnande för deras intressen och behov för att främja delaktighet och inflytande.

Du granskar din praktik och skapar och utvecklar stimulerande lärmiljöer tillsammans med arbetslaget. Genom din analytiska förmåga utvecklar och planerar du undervisningen utifrån förskolans systematiska kvalitetsarbete. En viktig förutsättning är att du har en positiv inställning, flexibilitet och ett stort engagemang när du leder utvecklingsarbete utifrån ett kollegialt lärande.

Tidigare erfarenhet som förskollärare är ett krav.


 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Tjänsten är som tillsvidareanställd förskollärare med ett tidsbegränsat 3-årigt förordnande som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Arbetsgivarens referensnummer: BSn032

Upplysningar lämnas av:

Birgitta Sjölin
Rektor
Telefon: 0380-517441
E-post: birgitta.sjolin@nassjo.se

Jenny Carlsson Wolf
Utvecklingsledare
Telefon: 0380-517947
E-post: jenny.carlsson-wolf@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen