forskolejobb.se

Förskollärare med pedagogista uppdrag

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Förskollärare med pedagogista uppdrag

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Forssjö förskola ligger 8 km öster om 
Katrineholm. I ett naturskönt område med närhet till sjö och skog. 

Vi arbetar i nätverk tillsammans med andra förskolor i Syd. 
Du jobbar 37 timmar i veckan i barngrupp.

Arbetsuppgifter:

Leda det pedagogiska arbetet utifrån läroplan. Arbeta med dokumentation-utvärdering och uppföljning för att stödja barnens lärande. 
Din arbetstid i barngrupp är 37 timmar /vecka 
och den övriga tiden är avsatt till möten, APT, lästid samt egen reflektion. Alla förskollärare har två timmar gemensam planeringstid en gång i veckan. 
Som förskollärare får du en egen iPad som ett eget arbetsverktyg. IKT är ett av våra verktyg av många. 

I ditt pedagogista uppdrag arbetar du med handledning på förskolans reflektionstider. Stöder och hjälper förskolans pedagogiska uppdrag. Är med och utvecklar lärmiljöer. Vi har ett samarbete i samordningsområde Syd som består av 6 förskolor. Vi jobbar med nätverk. 

Anställningen är 60 % förskollärare på avdelning, resten av tjänsten är arbetet 40 % som pedagogista. 
Tillsvidare 100 % förskollärare grundtjänst, visstid 40 % Pedagogista med möjlighet till förlängning och utökning i tjänsten efter årsskiftet.

Kvalifikationer:
Vi vill att du som söker har en lämplig pedagogisk högskoleutbildning, lärarlegitimation samt är väl förtrogen i förskolans styrdokument. 

Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Ser och använder nätverk som en naturlig del i att skapa yrkesmässiga relationer. 

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Tar initiativ till nya förslag och arbetssätt. Sätter igång aktiviteter och uppnår förväntat resultat 

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs.

Övrigt:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. 

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-09-02. eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Arbetsgivarens referensnummer: C29564/2019

Upplysningar lämnas av:
Catharina Meyer Berg
Förskolechef
Telefon: 0150-573 78
E-post: catharina.meyerberg@ katrineholm.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Förskollärare med pedagogista uppdrag

Katrineholms kommun