forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Förskollärare med början på tillfällig avdelning i Färjestaden.

Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Förskollärare med början på tillfällig avdelning i Färjestaden.

Om arbetsplatsen

Vi behöver under våren 2023 starta en tillfällig avdelning i Färjestaden. I tjänsten ingår att man under våren är med och startar upp och driver avdelningen fram till sommaren 2023 tillsammans med kollegor. Är du de vi söker som vill ha en utmaning under en kortare tid?

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vår kommun har under flera år satsat på en trygg och likvärdig skolgång för våra barn och elever. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi satsar på kompetensutveckling inom förskolan som inriktas på utveckling av undervisningen i språk- och kommunikation, digitala verktyg och arbetet med att utveckla lärmiljön till att passa alla barn.

Välkommen att söka tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker i denna annons förskollärare till Mörbylånga kommun.

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget och andra kollegor på förskolan för att skapa en trygg, lärorik och rolig miljö för barnen. Du får gärna ha kunskap i digitala verktyg och/eller teckenspråk. Vi utgår från varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarexamen och legitimation.
Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
-Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
-Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika.
-Du har förmågan att utgå från varje barns behov.
-Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
-Du är bra på att samarbeta, skapa goda relationer, flexibel, positiv och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
-Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt förbättra verksamheten.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde 2023-03-01 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Referensnummer: C112481

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare med början på tillfällig avdelning i Färjestaden.

Mörbylånga kommun