forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Förskollärare Lillgården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Förskollärare Lillgården

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Förskolan Lillgården
Vi är ett gäng härliga barn som letar efter just dej! Vi går på förskolan Lillgården i, Smedjebackens kommun. Vi upptäcker ju en massa viktiga, roliga saker på förskolan, nu hoppas vi att Du vill vara med och lära oss ännu mer. Du ska vara positiv och engagerad. Duktig på att skapa relationer till alla barn. Främja gott samarbete med barn, föräldrar och kolleger.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som förskollärare och avdelningsansvarig.

I samband med rekryteringen sker intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än utsatt datum för tjänsten.  

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden. 

Provanställning kan komma och tillämpas.

Kvalifikationer
Krav är att du är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete på förskola samt kunna arbeta både med äldre och yngre barn.

Du driver och utvecklar verksamheten och är professionell i mötet med våra barn och familjer.

Personliga egenskaper
Du ska vara glad, positiv och gilla ditt yrke.  Att vilja utvecklas och lära sig nytt är ett krav hos oss liksom att vara flexibel och lösningsfokuserad. 

Vi söker dig som kan skapa en kreativ och lärande plats för våra barn. Du har lätt för att samarbeta och du är flexibel, ansvarfull, pedagogisk samt strukturerad. Vi söker dig som delar vår övertygelse om att alla barn kan utifrån sina förutsättningar. . 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Kontaktinformation
Fredrik Hedlund, Rektor, 0240-66 04 72, fredrik.hedlund@smedjebacken.se

Josephine Molin, Rektor, 0240-660471, josephine.molin@smedjebacken.se

Anna-Karin Johansson, Lärarförbundet, 0240-66 88 67

Catarina Johnsson, Kommunal, 0240-66 88 25

Arbetsplats

Skolvägen 1

777 94 Söderbärke

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare Lillgården

Smedjebackens kommun