forskolejobb.se

Förskollärare/lärare i förskoleklass till Rydebäcksskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-21

Ansök nu

Förskollärare/lärare i förskoleklass till Rydebäcksskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.
Rydebäcksskolan är en F-9 skola som ligger ca en mil söder om Helsingborg. Området expanderar kontinuerligt och just nu har skolan drygt 980 elever. För några månader sedan invigde vi ett nytt skolhus. Våra ledord Tillsammans - Ambition - Kunskap Lyckas andas och ger mening i verksamheten. Vi har ett förhållningssätt som utgår från att goda relationer skapar tillit och trygghet för alla. Lärande och utveckling sker tillsammans. Vi utgår från att alla människor vill och kan lyckas och menar att kunskap är de förmågor som krävs för att kunna hantera situationer och lösa uppgifter. För oss innebär ambition framåtanda, motivation och vilja att nå drömmar och mål. Våra elever har höga förväntningar både på sig själva och sina lärare. Eleverna vill ha utmaningar och studiero. Tillsammans skapar vi goda lärmiljöer och uppfyller drömmar och mål, vill du bli en del av en stimulerande arbetsmiljö - välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare går vidare i sin karriär söker vi inför nästa läsår en förskollärare/lärare till vårt team i F-3. Tjänsten är i förskoleklass.

Som förskollärare/lärare i förskoleklass får du möta dina elevers vetgirighet och nyfikenhet och du hjälper dem att fördjupa sina kunskaper samtidigt som du guidar dem i deras sociala utveckling. Du leder undervisningen med ett stort hjärta och glädje vilket smittar av sig till eleverna. Att vara lärare är det du känner passion för!

För oss är det viktigt att all personal strävar framåt, därför lägger vi mycket resurser på kompetensutveckling, bland annat kring lärmiljöer och formativ bedömning.

Du kommer att ingå i arbetslaget F-3 som består av drivna, kompetenta lärare med glimten i ögat. Du förväntas planera och utvärdera din undervisning kontinuerligt. På Rydebäcksskolan gör lärarna sin planering gemensamt inom kollegiet och det är en fördel om du vill arbeta ämnesövergripande i någon form.

Som stöd i elevhälsoarbetet finns både speciallärare, specialpedagoger, kurator, psykolog och en hälsopedagog knuten till arbetslaget.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerade lärare med behörighet i förskola.

Du ska ha flera års erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare/lärare i förskoleklass till Rydebäcksskolan

Helsingborgs stad