forskolejobb.se

Förskollärare, Gimo

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Förskollärare, Gimo

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en förskola med närhet till naturen. Här blir du som medarbetare lyssnad på och ges möjlighet att vara med att driva olika projekt inom exempelvis IKT, Språk, Natur eller Teknik. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och förskolechefen finns närvarande på förskolan, i nära samarbete med dig.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som förskollärare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag som tillsammans skapar en verksamhet som stimulerar och utmanar alla barns utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid lärande och undervisning samt att barnen ska känna trygghet och välbefinnande under sin vistelsetid på förskolan. Du är delaktig i utformningen av arbetet och bidrar gärna med idéer som kan utveckla vår verksamhet. Förutom att du undervisar barnen ansvarar du även för planering, utvärdering och dokumentation av den pedagogiska verksamheten. Vårt mål är att alla av våra barn får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Rubinens förskola i Gimo tätort med en stor härlig gård komplett med skog där barnen får möjlighet till spännande upplevelser och motorisk träning. Vi planerar verksamheten på ett sätt som är stimulerande och utvecklande för barnen som är fördelade på fyra avdelningar. Vi arbetar i arbetslag med både förskollärare och barnskötare. I köket jobbar Åsa som ser till att vi får frukost, lunch, mellanmål och god service i övrigt.

För att kunna utveckla våra barn behöver vi själva utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjlighet till kontinuerlig fortbildning och nätverkande. Du får förskottssemester och möjlighet att växla in din semesterersättning mot extra semesterdagar. Utöver det har vi friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med goda kunskaper inom IKT alternativt att du känner ett starkt intresse av att lära dig mer om det hos oss. Har du erfarenhet av arbete på förskola är det ett plus.

Vi är väldigt glada för den goda stämning vi har i vår arbetsgrupp, därför uppskattar vi verkligen din samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen. Ditt engagemang stimulerar både barnen och oss kollegor till lärande. På samma sätt tar vi alla ansvar för verksamheten och driver tillsammans utvecklingen av arbetet. Därför ser vi gärna att du är idérik och tycker om att tänka i nya banor.

Har du frågor om hur det är att jobba hos oss är du välkommen att ringa Lina Sjögren, en av våra förskollärare, på telefonnummer 0173-867 54.

Vi hoppas få välkomna dig till vår förskola!

Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Ansök senast
29 mars 2019

Avdelning
Östhammars kommun

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
2019-05-01 eller enligt överenskommelse

Referensnummer
KS-2019-158

Kontaktpersoner
Jenny Andersén
Förskolechef
0173-867 55

Facklig representant
Pernilla Eklund
Lärarförbundet
0173-866 00

Dela detta jobb

Förskollärare, Gimo

Östhammars kommun