forskolejobb.se

logga

Förskollärare/Barnskötare till Raoul Wallenbergförskolan Skövde

Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Förskollärare/Barnskötare till Raoul Wallenbergförskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

RWS består idag av nio förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna, Sigtuna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

 Raoul Wallenbergförskolan Skövde startade sin verksamhet i augusti 2011. Förskolan har fyra avdelningar fördelade i en äldre sekelskiftes villa i Vasastan.
Vi söker nu Förskollärare/Barnskötare som vill vara med i vårt gäng och driva verksamheten framåt. Vi på RWF Skövde strävar högt och vill hålla god kvalitet genom hela utbildningen där förskolan och tiden hos oss ses som en viktig grundläggande del i barnens fortsatta lärande. Vi har därför skapat ett arbetssätt som vi tror på med gemensamma ramar där målet är att skapa en likvärdig utbildning oavsett avdelning eller ålder. Vi vill att det ska vara lätt att vara barn hos oss, att det finns en röd tråd mellan avdelningarna.  Vi jobbar både med projekterande arbetsform, samt utifrån ett arbetsschema med fasta fokusområden varje vecka där vi organiserar för, och erbjuder ett varierat lärande utifrån våra lokala styrdokument och målen i läroplanen. Vi har en hälsoprofil och är ute mycket under dagarna.  Vi har personalrotation i huset så över tid har man jobbat på alla avdelningar. Varje avdelning har en avdelningsansvarig och de sitter också med i förskolans ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig förskollärare alternativt barnskötare som har förmågan att möta barnen individuellt och i grupp, som sprider en positiv atmosfär och skapar förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Vidare ser vi att du är en närvarande pedagog som kan utmana barnen genom lek och fantasi och har ett professionellt förhållningssätt med barnen i fokus. Vi söker dig som är glad, lösningsorienterad och flexibel. Som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt tillsammans med ditt arbetslag.

Som anställd hos oss innebär det att du tillsammans med ditt arbetslag arbetar målinriktat. Du är med och planerar, genomför och utvärderar verksamheten succesivt enligt gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • Friskvårdsbidrag

  • Arbetskläder

  • Pedagogiska måltider

  • En närvarande rektor   

  • Ett härligt gäng manliga och kvinnliga pedagoger

Vi söker dig som vill jobba 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde 16 augusti eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV i pdf-format. Senast den 20 juni 2021 vill vi ha din ansökan, intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten, eller vill veta mer är du välkommen att kontakta rektor för förskolan, Eva-Lotta Green på e-post eva-lotta.green@raoulwallenbergskolan.se eller på mobil 0722-240779

För att arbeta inom förskola och skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Förskollärare/Barnskötare till Raoul Wallenbergförskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna AB