forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Förskollärare

Ansök nu

Förskollärare

Om arbetsplatsen

Inom de kommunala förskolorna arbetar vi efter en gemensam verksamhetsidé. Att alla barn har rätt till en likvärdig förskola och demokratiuppdraget är utbildningens utgångspunkt. Förskolan är en lärande mötesplats där barn har rätt att leka, förundras och känna framtidstro.

Vi söker nu förskollärare till Sagogrändens förskola.
Förskolan ligger centralt i Enköping och har 6 avdelningar. Under årsskiftet 24/25 kommer vi flytta till ny förskola, vilket kommer medföra ett spännande förändringsarbete på förskolan.

Hos oss är språket, leken och utomhusaktiviteter viktiga delar under dagen. Alla barn är unika och barnens intressen, frågor och idéer är grunden i förskolans arbete. Förskolan har ett interkulturellt förhållningssätt och vi har både barn och pedagoger med varierande bakgrunder. Det återspeglas bland annat i vårt arbete med språk, sånger, ramsor, sagor och bilder. Vi har en stor öppen och inbjudande gård som inspirerar till lek. Här kan barnen leka lugnt eller röra sig fritt mellan olika aktiviteter och ytor.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Du har en viktig roll i att ge våra barn de allra bästa förutsättningar för framtiden. Vi har tydliga mål och strävar alltid efter hög kvalitet, och här på Sagogränden har du goda möjligheter till planering och reflektionstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har erfarenhet av att arbeta inom förskola eller skola. Även du som är i slutet av din förskollärarutbildning är välkommen att söka. För att trivas och lyckas i denna roll behöver du ha intresse av att jobba med ett interkulturellt förhållningssätt.

Vi söker dig som styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål och skapar engagemang och delaktighet. Din samarbetsförmåga är god och du arbetar bra med andra människor.

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. I rollen är det viktigt att du är självgående och tar ansvar.

Du är även en person som värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du är kreativ, kommer ofta med nya idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. I ditt arbete så har du förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Januari eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C113967

Övrigt

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?
Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seVarmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer och eventuell tillsättning kan ske under ansökningsperioden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida.

För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här:
https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen