forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FÖRSKOLLÄRARE

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

FÖRSKOLLÄRARE

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE

Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.

Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer, utvecklingspedagoger, IKT-strateg och SKUA-utvecklare. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.

Alla våra förskolor har i dagsläget barnen uppdelade i grupper för yngre barn 1-3 år och grupper för äldre barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Asplund ligger i centrala Hagfors och har två avdelningar, en för yngre barn och en för äldre barn. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad, i nära anslutning till Kyrkhedens skola och har fyra avdelningar, två för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Prästkragen är belägen i Råda i anslutning till Råda skola. Prästkragen består i dagsläget av två avdelningar ( en yngre och en äldre) men kommer under hösten 2022 utökas till tre avdelningar. Förskolan Solrosen ligger i Sunnemo i anslutning till Sunnemo skola. Solrosen består av två avdelningar, en yngre och äldre.

Tjänsterna gäller flera av våra enheter, ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till.

Du ska vara utbildad förskollärare. Du har även möjlighet att kombinera din ansökan med att ansöka om att bli förstelärare inom förskola. Denna ansökan görs separat och ansökan ligger ute fram till 31/7. Förstelärare i förskola innebär att du tar ett särskilt ansvar för utvecklingsfrågor på din förskoleenhet och tillsammans med arbetslaget och rektor utvecklar undervisningen. Uppdraget är ett förordnande under läsåret 2022-2023 och innebär ett lönetillägg på 5000 kr/månad.

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
FÖRSKOLLÄRARE

Hagfors kommun