forskolejobb.se

Logga

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Förskollärare

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

I Enköpings kommunala förskolor har vi en vision om att alla barn har rätt till en likvärdig förskola. Demokratiuppdraget är utbildningens utgångspunkt. Förskolan är en lärande mötesplats där barn har rätt att leka, förundras och känna framtidstro.

Vi söker nu en förskollärare till Örsundsbro förskola. Förskolan är nybyggd och ligger centralt cirka 2,5 mil från Enköping och Uppsala. Täta och bra bussförbindelser finns till Enköping, Uppsala och Bålsta.

Förskolan har åtta hemvister som är fördelade på två plan. De yngsta barnen går på nedervåningen och de äldsta på övervåningen. Varje våning har även en gemensam del "Torget" med angränsande små tema-rum samt en ateljé. Vi har en matsal där vår kokerska tillagar all mat på plats. I dag går det ca 130 barn i åldern 1-5 år på förskolan och vi är idag ca 23 pedagoger som väntar på en ny kollega.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss får du vara med i ett utvecklingsarbete, där vi tar tillvara på de fina nya lokalernas potential och utformar ett arbetssätt där pedagogiska miljön blir den tredje pedagogen. Vi har skapat förutsättningarna till denna utveckling i form av planeringstid som ligger utanför schemat samt inplanerad utvecklingstid tillsammans med arbetslaget och andra förskollärare.

I ditt förskolläraruppdrag ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag.

Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller kommer få det inom kort. Du har erfarenhet av att arbeta inom förskola eller skola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av digitalisering inom förskolan.

Vidare vill vi att du har en god samarbetsförmåga.
Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har även pedagogisk insikt där du har förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Du flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar. I din roll ser du helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Som förskollärare leder och motiverar du andra.

Anställningens omfattning
I augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Referensnummer:   C56871

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Anna Forsell
Rektor +46171626857 anna.forsell@enkoping.se

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen