forskolejobb.se

Förskollärare

Ort
Utgår

2020-04-14

Ansök nu

Förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som utifrån professionen som förskollärare vill arbeta med det pedagogiska arbetet. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. För oss är det betydelsefullt att arbeta för att skapa bästa möjliga verksamhet i syfte att alla barn ska få möjlighet att utveckla sina förmågor och kunskaper i en god lärmiljö.

Vi arbetar aktivt för likabehandling och mot diskriminering och kränkande behandling.  Med styrdokumenten som grund planerar vi och genomför det pedagogiska arbetet. Genom vårt systematiska kvalitetsarbete följer vi upp det och utvärderar det med ett utvecklingssyfte. 

Välkommen till oss
Vi finns i de södra delarna av Jönköping med naturen alldeles inpå knutarna. Enheten består av fyra förskolor, Valhall, Vita Villan, Ljungkullen och Barnarps förskola, samtliga med gångavstånd emellan. Gemensamt för dem alla är de fina utomhusmiljöerna, med en variationsrik och spännande lärmiljö. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, om du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i IT. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har god samarbetsförmåga där du med en lätthet kan ställa om till ändrade omständigheter. Vidare ser vi gärna att du har en helhetsyn, där du förstår din roll samtidigt som du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval kommer ske löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Sara Jonsson, tfnr 036-10 30 65
Lärarförbundet Inga-Maj Johansson, tfnr 036-10 39 21

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Barnarps förskoleområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag    2020-04-14
Referensnr    20-60-0546
Publicerad    2020-03-24

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun