forskolejobb.se

Hällby förskola

Tycker du om att se barnen växa och utvecklas? Vill du tillsammans med oss bidra till detta så sök då tjänsten som förskollärare hos oss!

Välkommen till en av Luthagens största förskolor. Hos oss finns mycket kompetens och engagemang samlat och du får ta del av den och själv bidra till att öka vår kompetens. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som människa och pedagog. Vi är kompetenta med ett starkt driv och en vilja att göra skillnad för barnen. Vi ska vara den bästa platsen att tillbringa sin förskole tid på. Vi har nära till både natur och kultur och söker ständigt nya utmaningar för barnen och pedagogerna.
Du arbetar med läroplanen och skollagen som levande dokument och med barnet i fokus. Barnens barndom är här och nu och ditt viktigaste uppdrag är att vara här och nu för att förbereda barnen för framtiden.
Hällby består av 4 hemvister med tre avdelningar på varje hemvist. Du blir ansvarig för din avdelning och arbetar nära förskollärare och barnskötare på hela hemvisten för att nå uppsatta mål. Hos oss får man både den lilla gruppens fördelar och den stora gruppens möjligheter.

Ditt uppdrag
Som förskollärare bidrar du aktivt till förskolans pedagogiska utveckling. Du är med och leder arbetet i ditt arbetslag. Vi söker dig som gillar att leda kollegor, som gillar att utvecklas i ditt yrke och brinner för omvärldsbevakning, forskningsrön och för att barnen på vår förskola får sin bästa möjliga barndom. Självklart är du väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har förmåga att omsätta dem i praktiken. Barnets intressen, önskemål och behov skall ligga till grund för utformningen av verksamheten. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare att ansvara för planering, reflektion, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där miljön för barnen står i centrum.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Meriterande är om du har handledarutbildning 7,5 hp och/eller Uppsala kommuns kurs i pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskola. Även erfarenhet av projektarbete i förskolan, pedagogisk dokumentation samt IT i förskolan är önskvärt. Att du har god svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll rektor 018-727 75 77

Facklig företrädare: Lärarförbundet Göran Blomberg 018-727 24 77

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb