forskolejobb.se

Vretens förskola

Vi söker en förskollärare med uppdrag som utvecklingsgruppsledare!

Vretens förskola ligger centralt i Storvreta, med närhet till service, bibliotek och skolor. Naturen har vi inpå knutarna och Upptåg och buss gör att det går snabbt och smidigt att ta sig till och från centrala Uppsala.
Vi arbetar utifrån förskolans läroplan och stor vikt läggs vid att barnen erbjuds ett lustfyllt lärande i en trygg och tillåtande miljö. Alla som arbetar på Vreten ingår i ett forum för kollegialt lärande - Läslyftet, där man tillsammans med kollegor från andra förskolor, med stöd av en utbildad handledare, planerar för och arbetar med att läsa och berätta. Alla arbetslag har regelbunden schemalagd tid för planering och reflektion.

Ditt uppdrag
Förskollärare med uppdrag som utvecklingsgruppsledare. Det innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med rektor när det gäller den pedagogiska ledningen av förskolan. Du kommer också att tillsammans med rektor leda förskolans utvecklingsgrupp. Du kommer att ingå i ett arbetslag, men behöver också ha ett helhetsperspektiv för att kunna stödja utvecklingen på hela förskolan. Du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter i barngrupp och ansvarar för att, tillsammans med övriga pedagoger på förskolan, planera och genomföra det pedagogiska arbetet i enlighet med Skollag och Läroplan. Du ansvarar för att utbildningen håller en hög kvalitet och att alla barn får goda förutsättningar till utveckling genom lek och lärande. Du medverkar till att skapa en trygg och välkomnande miljö där både barn och vuxna trivs.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation för undervisning i förskola. Du har arbetat några år i förskoleverksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att leda kollegor och driva pedagogisk utveckling på förskola. Du ska vara väl bevandrad i läroplan och skollag. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det krävs också att du har grundläggande IT-kunskaper.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Eriksson, rektor 018-727 63 32

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb