forskolejobb.se

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Förskollärare

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Kattarps förskola tillhör norra Helsingborg och förskolan ligger centralt i Kattarp precis intill Kattarps skola och består av fyra avdelningar i åldrarna 1-5 år. Det finns goda möjligheter till kollektivtrafiken både genom buss och tågförbindelser som ligger inom promenadavstånd till förskolan.

Ständig rörelse och nära till skratt och lek, det är kännetecken för Kattarp. Vi är en liten enhet där rörelse och utveckling är en naturlig del i vardagen.


ARBETSUPPGIFTER
Kattarps förskola växer och vi söker nu en till två engagerade förskollärare på 90% som vill vara med i vår gemenskap och utveckla förskolan tillsammans med oss.

Uppdragen är placerade på både små- och storbarnsavdelningar där du kommer att arbeta tillsammans med både förskollärare och barnskötare. Du ingår i gemenskapen på Kattarps förskola där vi totalt är 12 anställda fördelat på fyra avdelningar, två 1-3 årsavdelningar och en fyra- respektive femårsavdelning.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva och utveckla förskolans verksamhet genom planering, genomförande och reflektion och med pedagogisk dokumentation som underlag.

Här arbetar du i trevliga miljöer med naturen som närmsta granne och med möjlighet att utnyttja stora områden i vår närmiljö. Att utforska mer av vad staden har att erbjuda underlättas genom goda kommunikationsmöjligheter både med buss och tåg inom kollektivtrafiken.

Våra prioriterade mål är att barnen errövrar en adekvat digital kompetens som de har anvädning av i sitt lärarnde och sin utbildning samt att barnen kan uttrycka sig på flera olika sätt. I detta spännande arbete kommer du och dina kollegor få påverka mycket och tillsammans arbetar ni för bästa möjliga förutsättningar för våra barn. Utöver detta är vi även Grön Flagg certifierade.

Som pedagog hos oss får du en tydlig struktur och samtidigt stora möjligheter att påverka ditt arbete i dialog tillsammans med dina kollegor. Du blir en del av ett team med kunniga pedagoger där det finns stort utrymme för kreativa idéer och att växa och utvecklas som person och medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med legitimation.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb som förskollärare och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från förskola, men välkomnar givetvis även dig som nyligen tagit examen.

Du ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del av ditt arbete och har kunskaper kring de digitala lärverktyg som används inom förskolan. En förutsättning är också att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en positiv kollega med ett driv som smittar av sig på andra. Du har lätt för att samarbeta och bygger relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att se till barnens behov, är flexibel och kan anpassa dig efter de situationer som uppstår.

Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom yrket både för dig som är nyexaminerad och dig med erfarenhet och det finns goda möjligheter till fortbildning inom staden och inom Kattarps förskola.

Vill du veta mer om oss tveka inte att höra av dig.
Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare

Helsingborgs stad