forskolejobb.se

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Förskollärare

Förskollärare


Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hammardalens förskoleområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2020-01-06
Sista ansökningsdag    2019-10-20
Referensnr    19-60-2462
Publicerad    2019-10-01
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta som förskollärare inom förskoleområdet, vilken avdelning bestäms utifrån din kunskapsprofil och vårt behov. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget driva och utveckla förskolans undervisning och utbildning i enlighet med läroplanens mål och intentioner.
Förskollärare ansvarar för att de målstyrda processerna, som syftar till utveckling
och lärande.

Välkommen till oss
Välkommen till oss på Hammardalens förskoleområde. Vi finns i Norrahammar några kilometer söder om Jönköping. Vi har goda bussförbindelser, närhet till skog, bibliotek, vårdcentral, affär mm.

På Norrahammars förskola finns tre avdelningar. Två 1-3 års avdelningar och en 3-5 årsavdelning där man arbetar som storarbetslag med ca 45 barn och 7 pedagoger. På förskolan har vi många barn från olika länder och med olika kulturer.
På Rosengårds förskola finns två 1-3 års avdelningar, två 3-5 års avdelningar och en avdelning, Igelkotten, som är en av kommunens särskilda verksamheter. En integrerad 3-5 årsavdelning där några av platserna är avsedda till barn med olika funktionsvariationer.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare, alternativt går du sista året på förskollärarutbildningen. För oss är det viktigt att du har barnets utveckling och lärande i centrum och tillsammans med kollegor verkar för en bra tid på förskolan. Tillsammans med arbetslag och specialpedagog upprättar du planer för barn med särskilda behov och ansvarar för att de genomförs. Du är väl insatt i våra styrdokument och har lätt för att omvandla teori till praktik. Vi kommer lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Johanna Sandwall, Rektor 036-10 36 71
Gunnel Kjellerstedt, Lärarförbundet 036-10 38 96
Maria Kastanius, Lärarförbundet 036-10 36 79

Varmt välkommen med din ansökan! Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun