forskolejobb.se

Förskollärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

Förskollärare

PVFK04:2019:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Blomkulans förskola söker vi en

Förskollärare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns – att bidra till våra barns utveckling.

I rollen som förskollärare är du en av pedagogerna i verksamheten. Du ansvarar för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Alla pedagoger arbetar med IKT och har en lär-platta som arbetsredskap. Med SchoolSoft i förskolorna vill vi skapa förutsättning för ett likvärdigt lärande och ge vårdnadshavare möjlighet att på bästa sätt stötta och ta del av sitt barns utveckling. Därför erbjuder vi utvecklingsplaner för varje barn, och ser till att våra pedagoger sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Vi använder SchoolSoft för närvarorapportering, verksamhetslogg, portfolio, information och utvecklingssamtal.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med förmågan att leda dina kollegor. Du har erfarenhet av att arbeta inom förskola och delar förskolans grundsyn samt intentionerna i Lpfö 18. Du har en god samarbetsförmåga och är engagerad i pedagogiska diskussioner. Du har goda kunskaper om barns utveckling, förmågor och behov, samt är mål- och uppdragsfokuserad. Du har förmågan att arbeta både enskilt och i grupp och har intresse för att arbeta med alla åldersgrupper. Vidare har du goda IT-kunskaper och god förmåga att dokumentera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Blomkulans förskola är belägen med utsikt över Farstaviken och nära Gustavsbergs centrum. På vår förskola är ledorden kommunikation och rörelse. Den fria leken, både inomhus och utomhus, får stort utrymme i verksamheten och genom bland annat rollekar får barnen möjlighet att utveckla sin identitet. Även språkutveckling är en viktig del av pedagogiken. Vi bekräftar och uppmärksammar varje barn utifrån deras unika egenskaper och förmågor.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 11 november 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rektor förskola Ann Pettersson-Lönn 070-518 00 86 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Förskollärare

Värmdö kommun