forskolejobb.se

Brune förskola

Vi söker dig som är trygg i ditt uppdrag och vill utvecklas tillsammans med andra. För dig är det självklart att ha barnen i fokus och att se möjligheter istället för hinder.
Du är engagerad, positiv och kommunikativ samt tar ansvar för att utbildningen utmanar barnen till att bli självständiga, trygga och ansvarstagande samhällsmedborgare.


Brune förskola ligger i stadsdelen Luthagen som ligger mitt i centrala Uppsala. Förskolan Öppnade år 2010 och har plats för ca 57 barn i åldern 1- 5 år. Lokalen har tre avdelningar som är fördelade på ett plan, vi har två stora gröna lummiga utegårdar som stimulerar till aktivitet och rörelse.

Förskolan arbetar utifrån ett projekterande och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg. Vi strävar efter att arbeta i mindre grupper där barnens intressen och erfarenheter är vår utgångspunkt.
Våra lärmiljöer erbjuder barnen mötesplatser som kontinuerligt ändras utifrån barnens intressen och behov.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och positiva kollegor som arbetar för barnens bästa. Hos oss erbjuds du reflektionstid enskilt och tillsammans med kollegor, arbetskläder, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, samt goda möjligheter till fortbildning.

Vi strävar efter att vara en arbetsgivare som erbjuder goda möjligheter till utveckling för alla våra medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om förskolan här (http://www.bruneforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du som förskollärare har ansvar för det pedagogiska innehållet i förskolans utbildning och att leda undervisningen så att målen och intentionerna i läroplanen uppfylls. Detta innebär att du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har förmåga att omsätta det i praktiken. Vi förväntar oss att du planerar, genomför, följer upp och utvecklar utbildningen tillsammans med arbetslaget. Med styrdokumentet som utgångspunkt skapar du en rolig, trygg och lärorik utbildning där du även leder och lyfter dina kollegor i det pedagogiska uppdraget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan och lärarlegitimation. Meriterande är om du har utbildning i specialpedagogik, IT och handledarutbildning för VFU. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete eller VFU på förskola. Även erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vidare har du grundläggande IT- kunskaper och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du ska ha god kännedom om skollagen och om läroplanen.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonna Olsson rektor 018-727 22 24

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb