forskolejobb.se

Kvarngärdesskolan - Uppsala International School

Vill du arbeta på vår skola där vi tillsammans arbetar för att alla elever ska inse att kunskap är vägen till frihet att forma sin egen framtid?

Som lärare i förskoleklass får du möjligheten att vara med och lägga grunden för våra elevers fortsatta utbildning och utveckling.
På Kvarngärdesskolan har vi två lärare och en fritidspersonal i varje förskoleklass och du samarbetar i team med flera andra lärare.

Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget ca 620 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter, grundskola F-5 och tvåspråkiga klasser F-9 samt internationell klass åk F-4.

Läs mer om skolan här (http://www.kvarngardesskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag blir att arbeta som förskollärare i Kvarngärdesskolans förskoleklasser. Du ingår i ett team med 6 stycken lärare som ansvarar för tre klasser, du och en kollega har huvudansvar för en av klasserna. I varje klass finns också en fritidspedagog som stöd i klassen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller F-3 lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i förskoleklass. Att du har IT-kunskaper och kunskaper i engelska är önskvärda.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gunilla Söderström, rektor, 018-727 59 01

Facklig företrädare:
Lärarnas riksförbund: Helena Johansson, 018-727 59 00 (#)
Lärarförbundet: Agneta Häll, 018-727 59 00 (#)
Kommunal: Pär Henningsson, 018-727 59 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb