forskolejobb.se

Sunnerstaskolan

Vill du vara med och göra starten på Sunnerstaskolan till den bästa! Välkommen till oss!

Sunnerstaskolan, fint belägen i Uppsalas södra del, är en F-5 skola som präglas av trygghet och goda resultat. Med våra 600 elever, fördelade på 23 klasser, varav fyra förskoleklasser, och närmare 70 anställda, är vi en av kommunens största grundskolor.
Vi arbetar för att eleverna ska lämna Sunnerstaskolan med utmärkta ämneskunskaper, stark självkänsla. positiva sociala färdigheter, demokratiska värderingar och en stark tro på sin egen framtid och på sina egna möjligheter.
Förskoleklassens uppdrag ligger till grund för vårt arbete och vår verksamhet genomsyras av vikten av trygghet i klasserna och ett roligt och lustfyllt lärande.

Läs mer om skolan här (http://www.sunnerstaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Uppdraget är undervisning i förskoleklass. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor i arbetslaget för undervisningen i förskoleklassen. Ni planerar, följer upp och utvecklar verksamheten i enlighet med styrdokumenten. Efter skoldagen innehåller eftermiddagarna förskoleklassens fritidsverksamhet samt en kombination av egen och/eller gemensam planering.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/ legitimerad lärare i F-3. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskoleklass. Meriterande är om du har specialpedagogisk utbildning/erfarenhet. Goda IT kunskaper krävs i arbetet. Önskvärt är att du har intresse och erfarenhet av att utveckla arbetet med digitala verktyg i undervisningen.

Som person har du en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ewa Larsdotter Hjelm, biträdande rektor, 073-093 89 71,
Jenny Wolvan, arbetslagsledare förskollärare 018-727 61 81.

Facklig företrädare: Lärarförbundet Julia Rapp, 018- 727 61 81
Lärarnas Riksförbund, 076-798 30 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb