forskolejobb.se

Förskollärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Förskollärare

PVFK15:2019:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Koppamoras förskola söker vi en

Förskollärare

Välkommen till en underbar plats nära både hav och natur.Kopparmora förskola har vi en skärgårdsprofil som en röd tråd från förskola till skola och vi tillbringar mycket tid ute i våra vackra omgivningar. Hos oss får du möjligheten att vara med och bidra till våra unga medborgares utvecklingsresa genom livet.

Nu söker vi en förskollärare till Kopparmora förskola. Hos oss får du möjligheten att bli en del av en arbetsgrupp där vi arbetar tätt tillsammans, där alla känner alla och där det är nära till beslut. Du erbjuds planeringstid samt möjlighet till kunskapsdelning och kollegialt lärande.

Rollen som förskollärare hos oss innebär att du kommer att leda och utveckla det pedagogiska arbetet i enighet med läroplanens mål, både på avdelningen tillsammans med arbetslaget och tillsammans med dina lärarkollegor på lärarmöten. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar du verksamheten i enlighet med gällande styrdokument. Ansvarsområdet varierar år från år beroende på behov och intresse. Hos oss kan du växa och utvecklas långsiktigt genom den möjlighet som en mindre enhet med tre arbetsplatser kan erbjuda i form av flexibilitet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som person ser vi gärna att är du positiv, målinriktad och en god förebild för både stora och små. En självklarhet är att du har ett genuint intresse för natur och gillar att bedriva förskoleverksamhet utomhus. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar själv initiativ. Du arbetar medvetet med den pedagogiska miljön och har en vilja att utveckla och utvecklas. Du ser till helheten och ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kollegor, som barn och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Kopparmora förskola är belägen i Södra Kopparmora nära naturen. På förskolan går ca 36 barn i åldrarna 1-5 år. På förskolan arbetar vi med utepedagogik och bedriver bland annat Mulle/Knytte verksamhet. Vårt motto är ”Det ska vara lustfyllt att vara ute”. Vi arbetar aktivt med läroplanen för förskolan, och fokuserar på språkutveckling och lek.

I rektorsområdet ingår även Ängens förskola samt Kyrkskolan i Ängsvik. Vi har gemensamma lärarmöten samt allpersonalmöten med Ängens förskola då det finns möjlighet till kunskapsdelning och kollegialt lärande mellan enheterna.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse i augusti. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 24 maj 2019. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Viola Loch, rektor, 08-570 470 90. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Förskollärare

Värmdö kommun