forskolejobb.se

Logo

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Förskollärare

En dag på jobbet 
Vi startar upp dagen med en kopp kaffe och lite prat med kollegor innan våra härliga förskoleklasselever kommer in klassrummet. Vi tränar eleverna i de grundläggande kunskaperna i matematik, svenska och socialt samspel. 
  
Vem är du?  
Krav:  
- Examen med legitimation från lärarhögskola. Inriktning: förskollärare eller lärare mot yngre åldrar 
 
Meriterande: 
Erfarenhet att arbeta i en mångkulturell miljö, IKT-kunskap, musik- natur och miljöintresserad. Att arbetat språk-kunskapsutvecklande och ha en god skriftlig och språklig kompetens. 
 
Personliga egenskaper: 
Du behöver vara välstrukturerad, kärleksfull och se på elever som utmanar som din egen möjlighet till utveckling. Målet för dig är att hitta sätt att bemöta eleverna så att de får lyckas. Du ska trivas med att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt. 
  
Vi erbjuder dig  
En mångkulturell miljö med något nytt att lära sig varje dag tillsammans med elever och kollegor. Du ingår i ett kollegialt lärande med dina kollegor och har många möjligheter att samverka mellan olika skolformer. Du kommer till en skolan med en stark vi-anda där kollegor hjälper och stöttar varandra. Alla som arbetar i kommunen har möjlighet att söka friskvårdspeng . 
  
Välkommen till oss!  
Fornbackaskolan är en mångkulturell skola och grundsärskola med ca 380 elever och 100 medarbetare varav två är fyrbenta och heter Yoshi och Ayla. De arbetar som pedagoghund i biblioteket och terapihund på särskolan. Skolan är grönflagg-certifierad.  
  
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare

Södertälje kommun – Utbildningskontoret