forskolejobb.se

Förskollärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Förskollärare

PVFK18:2019:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Lugnets förskola söker vi en

Förskollärare

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen lärorik och lustfylld för våra barn i Värmdö kommun.

Varje dag har vi 105 barn som kommer till vår förskola med bra utformade pedagogiska lokaler, arbetsrum för pedagoger och stora härliga gårdar.

Just nu söker vi en förskollärare till en av våra avdelningar eftersom en av våra pedagoger nu går i pension.

Vi erbjuder dig reflektionstid tillsammans i ditt arbetslag och enskild dokumentation- uppföljning och planeringstid. Du kommer även att ingå i förskolans ledningsgrupp som träffas kontinuerligt för att driva förskolans utveckling framåt.

Rollen som förskollärare innebär att du leder det pedagogiska arbetet i enighet med läroplanens målområden. Du är spindeln i nätet på avdelningen, tar stort ansvar samt har förmågan att nå ut till barn, föräldrar och kollegor. Du leder det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen tillsammans med barnen och medarbetarna. Du upprättar arbetsplan, ansvarar för dokumentation – utvärdering- uppföljning och planering. Du ansvarar för avdelningens portfolio ex sammanställer och håller i barnens utvecklingssamtal såväl som du samarbetar tillsammans med de andra avdelningarna i ditt arbetslag.

Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. Du har barnfokus, är tydlig och kan fungera som en del i helhet. Du ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt och kan jobba enskilt såväl som i grupp.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Lugnets förskola består av 22 pedagoger och en kock som lagar all den goda maten från grunden. Förskolan är belägen i Gustavsberg med närhet till centrum, bussar, skog och ett idrottsfält. Den ligger också nära två skolor, Munkmora och Farstavikens skola.

Utvecklingsprojekt som står för dörren är arbetet med grön flagg och ett förskolebibliotek. Vi bedriver en verksamhet utifrån Läroplanen för förskolan där omsorg, lärande och fostran på ett lust- och lekfullt sätt bildar en helhet. Lugnets förskola arbetar utifrån Stopp min kropp och Förskolebrevets policy för att skapa trygghet och trivsel och undervisar barnen i integritet. Förskolan erbjuder alla 3-5 åringar knytte/mulle verksamhet och strävar efter att få hissa den gröna flaggan till sommaren. På förskolechefens enheter, Lugnet och Ösbydalens förskolor, finns också en biträdande förskolechef.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Bjers Giles, förskolechef, 08-570 474 57 alternativt anna.bjers-giles@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Förskollärare

Värmdö kommun