forskolejobb.se

Logo

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Förskollärare

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. Hofors har under de senaste åren placerat sig allt högre i olika nationella jämförelser.
Barn och utbildningsnämnden har tagit ett inriktningsbeslut att 2020 följa Skolverkets rekommendationer gällande barngruppernas storlek. Barnantalet i kommunen ökar så vi kommer under en snar framtid bygga en ny förskola i Hofors och bygga till en avdelning i Torsåker.

En omfattande satsning på IT utveckling pågår, en ny lärplattform har implementerats.
Kommunen deltar också i olika utvecklingsprojekt. Vi har samverkan med Högskolan Dalarna och Högskolan Gävle.

Vi har arbetskläder för alla väder, allt från regnkläder och gummistövlar till vinterkläder med vinterstövlar, fria pedagogiska måltider, barnfri tid, all personal har en egen iPad.

Kommun består av tre förskolenheter, Norra förskolan, Södra förskolan och Torsåkers förskolor som alla har behov av att rekrytera nya medarbetare då barnantalet ökar.

Förskolorna har olika inriktning som går att läsa på kommunens hemsida.

Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

ARBETSUPPGIFTER
Du som söker till oss kommer att arbeta utifrån Läroplan för förskolan Lpfö 98 rev 2016.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare

Hofors Kommun, Barn och utbildning