forskolejobb.se

Försäljningschef till Optimera Region Stockholm

Företag Optimera
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Försäljningschef till Optimera Region Stockholm

Vill du arbeta i en framtidsorganisation och vara med att göra skillnad? Nu erbjuds möjligheten till en mycket intressant och utvecklande roll som regional Försäljningschef, där din erfarenhet från byggbranschen, kombinerat med goda sälj- och ledaregenskaper värdesätts. Vi söker dig med ett engagerat ledarskap, strategiskt arbetssätt och starkt säljdriv, för att du tillsammans med ditt säljteam ska bibehålla och utveckla Optimeras framgång i Stockholmsregionen.

       

Om Optimera – Vi erbjuder

- En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som säljdriven Enhets- och Försäljningschef.
- Struktur och förutsättningar för att lyckas bibehålla en stabil tillväxt.
- En trivsam arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar – ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.
- Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.
- Ett dedikerat och trevligt säljteam med 10 engagerade och kompetenta ute- och innesäljare.

Om tjänsten – Arbetsuppgifter & Ansvar

Som regional Försäljningschef är du ansvarig för enhetens resultat och för ett säljteam om 10 säljare. I tjänsten ingår att:
- Leda och stötta sex regionsäljare och fyra innesäljare utifrån varje säljares förutsättningar och behov, samt att inspirera, engagera och coacha säljteamet.
- Effektivisera och prioritera säljteamets proaktiva bearbetning av nya kunder, samt utveckla Optimeras befintliga nyckelkonton.
- Utveckla enhetens försäljningsprocess, skapa struktur, strategier och säljplaner för säljteamet, samt sätta upp mål, följa upp och mäta säljarnas prestation.
- Skapa affärsmöjligheter, samt att tillsammans med ditt säljteam ha koll på kommande och pågående byggprojekt inom Stockholmsregionen.
- Driva kundevent och stötta vid kundaktiviteter, samt själv knyta affärskontakter med lokala aktörer inom branschen.

Om dig – Egenskaper & Erfarenheter

För att bli framgångsrik i rollen som regional Försäljningschef hos Optimera, ser vi att du är en vass förhandlare och har ett starkt eget driv att skapa affärer och att lyckas. Du har gärna en bakgrund som senior KAM – Key Account Manager eller som Försäljningschef.

Du har en bakgrund från framgångsrik försäljning gentemot byggbranschen och ditt nätverk i Stockholmsregionen är starkt. Vidare ser vi att du har vana av att bedriva försäljning mot yrkeskund och större regionala kunder i byggbranschen, gärna som trävaruhandlare, leverantör eller uthyrare, då vikten av förståelse för dina kunders behov och köpprocess är stor.

Vi söker dig med goda ledaregenskaper – agerar som ett föredöme, med omtanke och förmåga att inspirera dina medarbetare. Du har även förmåga att planera, prioritera, strukturera, utveckla, driva och följa upp ditt egna och dina medarbetares arbete.

I rollen som regional Försäljningschef stöttar du säljteamet att leva efter Optimeras värderingar och att arbetsklimatet och kundengagemang efterlevs, vi ser därför att du är modig, nyfiken, social och en god relationsbyggare, internt och externt.

Brinner du för försäljning, har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att skapa lönsamhet i en växande organisation? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som regional Försäljningschef hos Optimera i Stockholm.

Ansökan

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och Intervjuer sker under vecka 33 och 34 efter semestern.

Varmt välkommen!

Dela detta jobb

Försäljningschef till Optimera Region Stockholm

Optimera