forskolejobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Åkersbergs förskola byggdes 2014 och erbjuder nya fräscha lokaler tillsammans med fantastiska gårdar och närmiljö. Vi har en stark inriktning mot utomhuspedagogik och våra värdeord är:
Barn och pedagoger utvecklar sitt allra bästa jag med fokus på naturen, miljön och hälsan.
Vi är åtta avdelningar varav en är en mobil avdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare deltar du, tillsammans med övrig personal, i att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med nyfikna barn som gör varje dag till en upptäcktsfärd.

KVALIFIKATIONER
Utbildad barnskötare - Avgörande
Du som söker är utbildad barnskötare.

Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. - Avgörande

Erfarenhet av arbete med barn. - Viktig
Du har via VFU eller på annat sätt erfarenhet av att arbeta på förskola eller skola.

Erfarenhet av utomhuspedagogik - Viktig
Det är meriterande om du har intresse av eller goda insikter i att arbeta med utomhuspedagogik.

Det är avgörande för oss att du har en god samarbetsförmåga.
Att du arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Det är också mycket viktigt att du är flexibel. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.
Du som söker ska också ha pedagogisk insikt. Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.
Då vi arbetar med våra yngsta medborgare är det av vikt att du har empatisk förmåga.
Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
Vi är en stor förskola där det är viktigt att man är trygg med att ta ansvar och är självgående.
Du tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Flexibel Barnskötare till Åkersbergs förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb